Restablert el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino

  • A Las Cumbres, que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, el personal operari hi segueix treballant.
  • Lògicament, i després de la magnitud de l’incendi, aquestes condicions del restabliment de serveis bàsics encara no són de total normalitat, per la qual cosa, en funció del dany registrat en cada habitatge podrien sorgir problemes del servei.
  • Recomanem no connectar el subministrament elèctric domiciliari sense la supervisió d’un/a tècnic/a electricista. Davant qualsevol incidència, el veïnat afectat pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Gandia.

L’Ajuntament de Gandia està treballant en la POSTEMERGÈNCIA de l’incendi i segueix realitzant les tasques d’avaluació de danys i recuperació de les condicions de normalitat en la zona afectada pel foc perquè, a poc a poc i en funció de l’estat particular que presente cada habitatge, el veïnat puga anar tornant a les seues cases.

Pel que fa als serveis bàsics, les contractes d’Iberdrola i Aguas de Valencia aconsegueixen restablir el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino, però no en Las Cumbres, que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, on els operaris segueixen treballant.

 

Les condicions són les següents:

1. SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC (Iberdrola):

MONTEPINO:
– Els 85 habitatges estan ja tots amb servei, excepte 3, la instal·lació particular dels quals presenta anomalies.

MONTESOL:
-Té 82 habitatges, i ja estan tots amb servei excepte 8.
-L’Ajuntament de Gandia també està en condicions de restablir el servei d’enllumenat públic en la urbanització pública Montesol.

LAS CUMBRES:
La pràctica totalitat dels habitatges manca de servei.

2. SUBMINISTRAMENT D’AIGUA I CLAVEGUERAM (Aguas de Valencia)

-Quant al servei d’aigua i clavegueram, està restablert excepte en Las Cumbres.
-Els responsables d’Aguas de Valencia adverteixen que poden haver-hi problemes en les parts altes de les urbanitzacions per falta de pressió.

Poden sorgir problemes en la recuperació dels serveis

L’Ajuntament de Gandia informa que, lògicament, i després de la magnitud de l’incendi, aquestes condicions del restabliment de serveis bàsics encara no són de total normalitat, per la qual cosa, en funció del dany registrat en cada habitatge podrien sorgir problemes del servei.

L’Ajuntament de Gandia continua recomanant no connectar el subministrament elèctric domiciliari sense la supervisió de personal tècnic electricista. Davant qualsevol incidència, el veïnat afectat pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Gandia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *