Encetem Marxuquera Verda!

Després d’un temps d’espera en què hem deixat que la pròpia natura faça la seua feina i comence a brotar de nou, el següent pas és començar amb les accions de regeneració i adequació per part de la gent que s’ha inscrit al voluntariat. Anem per feina?

A partir d’ara començarem a contactar amb totes les persones que us heu inscrit, i des de novembre de 2018 fins a maig de 2019 ens organitzarem en grups per a participar en les accions que s’estan preparant al barranc del Borrell. Tota persona, de qualsevol edat, hi té cabuda, així que, si encara no us heu apuntat i voleu fer-ho, les inscripcions romandran obertes fins el 7 de desembre.

Això és tot per ara, seguirem informant-vos per correu i a les xarxes socials, pareu atenció.

Comencem!

L’equip de Marxuquera Verda

Un comentari a “Encetem Marxuquera Verda!

  1. Caldria planificar que entraren deu o dotze ramats de cabres i ovelles quan ja els rebrotins pugen .

    De manera estudiada, clar !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *