Marxuquera Verda reuneix col·lectius i associacions per col·laborar en la recuperació de l’àrea cremada

El saló de plens de l’Ajuntament de Gandia va acollir el passat divendres 16 de novembre una reunió adreçada a entitats i col·lectius interessats a participar en el projecte Marxuquera Verda,

Més de 40 associacions i col·lectius hi assistiren a la presentació del projecte, on es recollí les inquietuds dels grups. Moltes de les associacions s’havien inscrit directament a través del portal marxuqueraverda.gandia.org, un espai a través del qual es coordinaran les accions que es duran a terme amb escolars i públic adult, per tal de col·laborar en la recuperació de la zona cremada de Marxuquera. També, per conèixer-la millor i revalorar-la, han apuntat des de l’organització; i on la ciutadania pot participar de manera individual o amb l’associació de què forme part.

La participació ciutadana és fonamental en aquest procés; per això, des de Marxuquera Verda agraïm a les associacions la gran resposta rebuda i el seu compromís amb el medi ambient. Seguim fent Marxuquera Verda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *