Tancades les inscripcions individuals i col·lectives; obrim les d’empreses responsables

  • Hem obert un nou formulari d’inscripcions a través del qual poden participar empreses responsables

Hem tancat les inscripcions per als col·lectius i les persones a títol individual; no obstant, mantindrem oberta la possibilitat d’adherir-s’hi durant tot el curs escolar a qualsevol centre educatiu que ho desitge.

Hem obert un nou formulari d’inscripcions a través del qual poden participar empreses responsables, que poden col·laborar amb aportacions econòmiques o d’altres maneres. Qualsevol empresa, col·lectiu o persona a títol individual pot fer una aportació monetària, que anirà destinada a cobrir les despeses del projecte i ampliar-lo (material de treball, arbres per a reforestació, professionals per a la realització de tallers, etc.). Si coneixeu alguna persona interessada, li podeu fer arribar aquesta opció.

Un total de 254 persones i associacions s’han inscrit al voluntariat de Marxuquera Verda. Hem començat a contactar amb totes elles, per ordre d’inscripció, per a quadrar de quina manera poden participar i quina és la disponibilitat al calendari. Estimem que la majoria preferiran col·laborar els caps de setmana; no obstant, també hi ha possibilitat de fer eixides entre setmana si algun grup ho preferix.

Volem donar-vos la benvinguda definitiva a Marxuquera Verda, gràcies per formar part d’este projecte tan bonic i motivador.

Seguim en contacte, seguim fent Marxuquera Verda.

Per a qualsevol dubte, suggeriment, pregunta… podeu escriure’ns a marxuqueraverda@gandia.org. I per a més informació, podeu entrar al web de Marxuquera Verda i a les xarxes socials de Gandia verda (Instagram i Twitter).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *