Acabem l’any fent Marxuquera Verda

  • El cap de setmana del 22 i 23 de desembre hem continuat fent #Marxuquera Verda
Acabem l’any fent Marxuquera Verda! Este cap de setmana hem seguit amb les accions de restauració que havíem començat la setmana passada al barranc del Borrell. S’ha acabat el marcatge de la sima al final de la pista forestal i s’han construït diverses fagines aprofitant la fusta cremada per l’incendi.
Han estat 2 jornades de treball plenes de bona energia i voluntat gràcies a tota la gent que ha aportat el seu temps i el seu treball voluntaris.
Hem d’agraïr una vegada més a l’Aula Ecològica la Falconera per tota la seua feina preciosa, també al Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, a l’Associació Fotogràfica de la Safor i a totes les persones que, a títol individual, han participat per a fer este raconet de Marxuquera un poquet més nostre. Ha sigut una feina en equip molt bonica, agraïments infinits!
Ara toca descans de Nadal, però seguim les accions en gener, així que pareu atenció a les xarxes!
Dissabte, 22 de desembre

Diumenge, 23 de desembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *