Una gran feixina per Reis

Comencem l’any fent Marxuquera Verda! El dissabte 5 de gener va ser un dia molt especial: el nostre regal va ser compartir un matí molt bonic al Borrell.

Vam seguir amb la neteja de fusta cremada als bancals de la part nord del barranc, on la Real Asociación de Caza y Tiro Monduver Gandia condicionarà espais per atraure la fauna durant el temps que, després de l’incendi, està prohibit caçar-la. Hi vam penjar algunes caixes-niu i hi vam construir una feixina per aprofitar totes les restes vegetals i, així, contribuir a frenar-hi l’erosió de la zona.

La sorpresa del matí la va protagonitzar Helena, que es va retrobar amb la caixa-niu que ella mateixa havia construït i decorat al taller de la inauguració de Marxuquera Verda l’1 de desembre; el seu somriure va ser també el nostre… I és que l’amor a la natura té molta màgia.

Moltes gràcies als Amics de la Natura de Marxuquera per la seua energia i predisposició, bon treball d’equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *