El Grup Scout Parpalló adequa diferents espais al Borrell

Hui la Tropa del Grup Scout Parpalló ha vingut al Borrell per aportar la seua energia i saviesa a Marxuquera Verda. Amb l’ajuda de José Maria i Jesús, els nostres experts en forests, panteres, àguiles, castors, antílopes i llinxs han començat a adequar xicotets racons que esdevindran preciosos jardins forestals en una de les riberes del barranc.
Este jovent és expert en el medi natural i ho ha demostrat amb una destresa amb les ferramentes impresionant. Com a símbol del dia ens quedem amb el Margalló que hem salvat i l’olivera que hem replantat per acabar, esperem veure’ls rebrotar de les cendres ben prompte. Amb este matí inaugurem la primera de diverses jornades de treball en esta zona amb molta esperança i ganes de tornar a vore-la plena de vida.
A més a més, també hem aprofitat per a treure fem i deixalles que anem trobant; per una Marxuquera més Verda i més neta!
Gràcies al Grup Scout Parpalló per la seua participació, ens ha quedat un matí genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *