Gandia i Llutxent col·laboren en la preparació d’accions conjuntes

Hui ha tingut lloc una reunió de treball postincendi entre els ajuntaments de Pinet, Llutxent i Gandia i 2 agrupaments d’excursionistes, un de Llutxent i l’altre de Marxuquera

Hui s’han reunit Xavi Ródenas, regidor de medi ambient de Gandia, Anna bixquert, regidora de Pinet, Maria Mahiques, membre del consell del Paratge Natural del Surar, Vicent Alonso, d’Amics de la Natura de Marxuquera, i Joan Mahiques Boscà, de l’associació cultural el Surar, junt a Cristina Canet, regidora de medi ambient de Llutxent, per recuperar antics senders que utilitzaven els nostres avantpassats i que unien les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida.

Les propostes qua es barrallen han de de passar pel Consell de Participació del Paratge Natural Parpalló Borrell, entre les quals hi ha reestablir la senda del barranc Verd, que unia Marxuquera amb Pinet, i el barranc Tancat, que puja al Coll de Caragols.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *