Uns bancs de fusta!

Este diumenge 24 de març hem tingut el plaer de compartir Marxuquera Verda amb un grup xicotet, però molt bonic i motivat. Persones que a títol individual es van inscriure com a voluntàries, han vingut per a aportar el seu amor a la natura al barranc del Borrell. 

La jornada va consistir en la construcció de bancs de fusta i la seua col·locació en espais que seran zones de reunió i descans. Aprofitant els troncs cremats de l’incendi i amb l’ajuda de Pere, tècnic forestal, vam pelar, tallar i unir les corresponents peces amb l’ajuda de descargoladors manuals.

Va ser un taller molt interessant, del qual ens vam endur un gran aprenentatge i bones sensacions. La xicalla també va regar els fleixos, llidoners i carrasques plantades amb grups anteriors; i és que açò és un treball continu, en què tots els xicotets gestos són importants.

Moltes gràcies a totes les persones participants, grans i menudes; un grup humà molt conscienciat amb el seu entorn amb què vam tenir un bon debat de cloenda. Vos esperem de nou amb els braços oberts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *