Dissabte de plantació

El 13 d’abril vam tornar al Borrell per a començar a intervenir en una de les parcel·les d’inici de la pista forestal. Les accions realitzades es van centrar en la plantació d’arbres propis del bosc de ribera com ara oms, aurons o plataners. Es tracta d’arbres semiadults que ja es troben en un estat de creixement i rebrot idonis per a passar a forma part del paratge i que esperem veure crèixer sans i amb energia.

Amb un grup xicotet, però molt enèrgic, de voluntaris vam poder complir l’objectiu de reforestació plantejat. A més a més, també vam començar a preparar una de les activitats previstes per a futures jornades; un taller d’art en la natura per a la realització d’un bosc pintat. El primer pas va ser descorçar els arbres cremats, deixant-los nets i llisos per a començar amb la pintura.

Moltes gràcies a totes les persones participants, des de les més grans a les més menudes, sempre és un plaer treballar amb gent tan entusiasta i amant de la natura. Esperem vore-vos prompte de nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *