El Borrell s’ompli de vida i color

Preciosa jornada la d’este dissabte 27 d’abril amb la gent de Niu de Llavors; hem elaborat un bosc pintat de la mà de Núria Cardona i Pep Gomaris, dos artistes comarcals que ens han guiat en una jornada en què la xicalla i l’art han sigut les protagonistes. 

Després de l’incendi, molts arbres moren i la seua corfa queda cremada i negra. Per efecte dels organismes detritívors, aquesta corfa, així com el tronc de l’arbre, a poc a poc comencen a degradar-se per a tornar a la terra en forma de nutrients. Amb pintures ecològiques i unes paletines, hem estat seguint una dinámica en què cada persona ha pogut deixar la seua empremta de color sobre eixos arbres, una expressió artística que quedarà fins que els efectes de la natura s’hi fussionen. A través de línies de colors i senefes, hem deixat les nostres millors energies per al bosc i ens hem omplit del seu poder.

A més, al llarg del matí hem fet una xicoteta excursió per a plantar xops a la vora del barranc, un dels arbres més emblemàtics del nostre bosc de ribera que esperem veure créixer i poder gaudir a l’ombra en un futur.

En esta jornada cal fer una menció especial a la persona més jove que ha participat a Marxuquera Verda; l’Ovidi, amb tan sols un mes i mig de vida, també ha sigut part d’este projecte tan bonic. Esperem que tornes moltes vegades al Borrell!

Moltes gràcies a l’Associació Niu de Llavors per la seua participació, ha sigut un matí molt bonic i ple d’alegria. També a totes les persones que s’han acostat al llarg de la jornada i que s’han animat a deixar la seua petjada; agraïment especial a Xavi i a Nahuel pel seu suport i entusiasme. Ens ha quedat un bosc preciós que ja és un poquet més nostre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *