Últimes jornades de Marxuquera Verda

El cap de setmana del 4 i 5 de maig hem estat acomiadant-nos del Borrell en dues jornades intensives amb Econstrucció, cooperativa creativa. Tanquem un cicle combinant fusta de pins joves extrets de les podes forestals amb branques cremades de carrasca, pi i olivera per a construïr una pérgola a l’entrada del barranc. Aquesta estructura serà l’esquelet d’un entramat amb plantes trepadores que aniran creixent per damunt i ompliran l’espai d’ombra i verdor.

A més a més, també hem aprofitat per acabar de plantar els xops i els salzes que ens quedaven pendents; ara sí que tenim el bosc de ribera ben guarnit!Han sigut dos dies molt intensius plens d’il·lusió i bon ambient. Moltes gràcies als companys Josú i Lluis per la seua energia; “la màgia de la creació”, com deia un d’ells, es va apoderar de nosaltres. Gràcies a totes les persones que van participar d’aquesta activitat amb la seua millor predisposició i entusiasme, va ser un plaer compartir natura i amistat. 

Gràcies també a la gent bonica de Bellreguard, especialment a Lluís, per col·laborar amb Marxuquera Verda amb la plantació d’un arbre al final de la pista forestal. Aquest any van elegir la senda del Portalet per a retre el seu habitual homenatge a Joan Pellicer, un enamorat de la natura que ens va deixar fa uns anys i a qui recordem amb molta estima. Al Borrell sempre hi haurà un arbre molt especial que serà teu, Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.