Últimes jornades de Marxuquera Verda

El cap de setmana del 4 i 5 de maig hem estat acomiadant-nos del Borrell en dues jornades intensives amb Econstrucció, cooperativa creativa. Tanquem un cicle combinant fusta de pins joves extrets de les podes forestals amb branques cremades de carrasca, pi i olivera per a construïr una pérgola a l’entrada del barranc. Aquesta estructura serà l’esquelet d’un entramat amb plantes trepadores que aniran creixent per damunt i ompliran l’espai d’ombra i verdor.

A més a més, també hem aprofitat per acabar de plantar els xops i els salzes que ens quedaven pendents; ara sí que tenim el bosc de ribera ben guarnit!Han sigut dos dies molt intensius plens d’il·lusió i bon ambient. Moltes gràcies als companys Josú i Lluis per la seua energia; “la màgia de la creació”, com deia un d’ells, es va apoderar de nosaltres. Gràcies a totes les persones que van participar d’aquesta activitat amb la seua millor predisposició i entusiasme, va ser un plaer compartir natura i amistat. 

Gràcies també a la gent bonica de Bellreguard, especialment a Lluís, per col·laborar amb Marxuquera Verda amb la plantació d’un arbre al final de la pista forestal. Aquest any van elegir la senda del Portalet per a retre el seu habitual homenatge a Joan Pellicer, un enamorat de la natura que ens va deixar fa uns anys i a qui recordem amb molta estima. Al Borrell sempre hi haurà un arbre molt especial que serà teu, Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *