L’Institut Valencià de la Vivenda inicia les inspeccions dels habitatges afectats per l’incendi

El Centre Social de Marxuquera ha acollit aquest matí la reunió de tècnics de l’Institut Valencià de l’Habitatge (IVE) i tècnics municipals de l’Ajuntament de Gandia, on també han participat el coordinador general d’urbanisme, Vicent Mascarell; el president de la Junta de Districte de Marxuquera, Xavier Ródenas, i el degà del Col·legi d’Arquitectes, Lluís Sendra Mengual.

La trobada ha servit per a coordinar el dispositiu posat en marxa des de hui mitjançant el qual els més de 30 tècnics i arquitectes contractats per l’IVE, realitzaran les avaluacions de prop de 180 habitatges de la zona afectada per l’incendi declarat el passat 6 d’agost al terme municipal de Llutxent.

Aquests tècnics, encarregats d’avaluar els habitatges, es posaran en contacte amb els propietaris per tal de fixar dia i hora de les inspeccions a realitzar. Aquesta inspecció serà la base amb la qual es repartiran les ajudes habilitades pel Consell mitjançant l’acord aprovat ahir. Sense aquesta inspecció no es podrà accedir a l’ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *