El cap de setmana del 15 i el 16 de desembre, dues noves jornades de voluntariat

  •  Hi participaren “Amics de la Natura de Marxuquera” i “Amics de la Falconera-Aula Ecològica”, a banda de gent arribada de la Safor i la Vall d’Albaida

El darrer cap de setmana hem seguit les accions de restauració al barranc del Borrell amb el marcatge d’una sima; reutilitzant fusta cremada després de l’incendi per a envoltar-la, eliminant el color negre de l’entorn i condicionant els nous rebrots. També hem penjat algunes caixes niu i hem tornat a escoltar els pardalets cantant a prop, quin goig!

“Estem cansades, però molt contentes” –s’escoltava al final del matí entre la gent-. “Este trosset del barranc ara és un poquet més nostre”.

Gràcies a totes les persones participants, tant de la Safor com de la Vall d’Albaida, la vostra energia és deliciosament contagiosa, gràcies també als “Amics de la Natura de Marxuquera” que estiguéreu dissabte posant tot el vostre entusiasme i alegria. Especial menció als “Amics de la Falconera-Aula Ecològica“, amb Vero i Joan al capdavant, pel vostre amor a la natura i tot el treball tan bonic que feu cada dia.

Seguim el proper cap de setmana, seguim fent Marxuquera Verda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *