El CEIP Botànic Cavanilles, el primer col·legi a participar a Marxuquera Verda

El CEIP Botànic Cavanilles ha sigut el primer col·legi a participar a Marxuquera Verda. Totes les classes de 1r, 2n, 3r, 5é i 6é de Primaria han omplit el barranc del Borrell d’il·lusió i alegria durant tota la setmana. Del 28 de gener a l’1 de febrer, més de 250 alumnes han recorregut la pista forestal del paratge i han pogut realitzar moltes activitats d’interacció amb l’entorn; excursió al Portalet, art amb elements naturals, reconeixement de plantes, identificació de les edats del bosc, exploració d’insectes i, fins i tot, música amb fusta!

Per acabar la setmana hem plantat huit roures valencians preciosos, que esperem veure créixer sans i feliços i que reconeixerem sempre que tornem.

Moltes gràcies a Xavi per les seues taronjades ecològiques i boníssimes; i a tota l’escola per la seua gran participació, especialment a Vanessa i a Javi, mestres responsables d’esta iniciativa que ha portat a tota una escola a ser part de Marxuquera Verda. No deixeu mai d’encomanar la vostra energia, ha estat una experiència súper bonica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *