El CEIP Botànic Cavanilles, el primer col·legi a participar a Marxuquera Verda

El CEIP Botànic Cavanilles ha sigut el primer col·legi a participar a Marxuquera Verda. Totes les classes de 1r, 2n, 3r, 5é i 6é de Primaria han omplit el barranc del Borrell d’il·lusió i alegria durant tota la setmana. Del 28 de gener a l’1 de febrer, més de 250 alumnes han recorregut la pista forestal del paratge i han pogut realitzar moltes activitats d’interacció amb l’entorn; excursió al Portalet, art amb elements naturals, reconeixement de plantes, identificació de les edats del bosc, exploració d’insectes i, fins i tot, música amb fusta!

Per acabar la setmana hem plantat huit roures valencians preciosos, que esperem veure créixer sans i feliços i que reconeixerem sempre que tornem.

Moltes gràcies a Xavi per les seues taronjades ecològiques i boníssimes; i a tota l’escola per la seua gran participació, especialment a Vanessa i a Javi, mestres responsables d’esta iniciativa que ha portat a tota una escola a ser part de Marxuquera Verda. No deixeu mai d’encomanar la vostra energia, ha estat una experiència súper bonica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.