Econstrucció, pedra a pedra amb Marxuquera verda

El dissabte 2 de febrer tornem al Borrell amb els companys d’Econstrucció per a continuar la tasca de restauració d’un marge de pedra que ja haviem començat el dia 19 de gener.

La tècnica de construcció de pedra en sec és un art que ha sigut part del nostre territori durant dècades, especialment a les zones abancalades dels forests, i recentment ha sigut declarada com a Patrimoni Immaterial per la UNESCO. 

Malgrat el fort vent, ha sigut un plaer compartir el matí amb gent tan bonica que té eixa estima especial a la terra. Moltes gràcies a Josu i Lluis, els nostres gurús de la construcció natural, al Grup Scout Parpalló per la seua gran tasca amb el jovent, al Col·lectiu Antifeixista de la Safor i a tots els amics i amigues que fan Marxuquera Verda un poquet més seua.

Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *