Muixeranga ? ? Marxuquera Verda

Este dissabte va ser un dia especial i el bon temps ens hi va acompanyar. Al voltant d’una cinquantena de persones de la Muixeranga de la Safor vam estar fent feines de restauració al final de la pista forestal del Borrell.

El matí es va centrar en la construcció de feixines aprofitant la fusta cremada dels voltants i també en la col·locació d’algunes caixes-niu que, donades les circumstàncies, vam haver de penjar fent pilarets de 3.

A més, la imaginació ens va donar per a ingeniar una engronsadora amb troncs, que va gaudir sobretot la xicalla, però també la gent adulta. Per acabar la jornada de treball, vam plantar algunes carrasquetes i vam regar els roures ja plantats; esperem que les noves generacions muixerangueres els puguen veure fer-se ben grans. 

Moltes gràcies a la Muixeranga de la Safor per la seua participació massiva, va ser tot un plaer compartir un matí tan bonic. Veritat que el morat i el verd combinen molt bé?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *