L’alumnat de l’Institut Tirant lo Blanch col·labora dues jornades amb Marxuquera Verda

Els dies 12 i 13 de febrer, les classes de 3r d’ESO de l’Institut Tirant lo Blanch de Gandia es van sumar a les accions de Marxuquera Verda. Més de 80 persones, entre alumnat i professorat, han sigut partícips de les tasques de recuperació i restauració de la zona cremada per l’incendi del passat estiu.

Durant dues jornades, hem estat donant seguiment a les feines ja encetades per anteriors grups en les parcel·les més properes al barranc del Borrell; hem seguit regant els roures del final de la pista i hem treballat a una de les zones recreatives i d’esbarjo, on anem donant forma als espais amb elements naturals de l’entorn. Poc a poc, anem veient com canvia el paisatge i va sent més nostre.

Moltes gràcies a l’institut Tirant lo Blanc i a Vicent per la iniciativa, bona tasca d’equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *