L’alumnat de l’Institut Tirant lo Blanch col路labora dues jornades amb Marxuquera Verda

Els dies 12 i 13 de febrer, les classes de 3r d’ESO de l’Institut Tirant lo Blanch de Gandia es van sumar a les accions de Marxuquera Verda. M茅s de 80 persones, entre alumnat i professorat, han sigut part铆cips de les tasques de recuperaci贸 i restauraci贸 de la zona cremada per l’incendi del passat estiu.

Durant dues jornades, hem estat donant seguiment a les feines ja encetades per anteriors grups en les parcel路les m茅s properes al barranc del Borrell; hem seguit regant els roures del final de la pista i hem treballat a una de les聽zones recreatives i d’esbarjo, on anem donant forma als espais amb elements naturals de l’entorn. Poc a poc, anem veient com canvia el paisatge i va sent m茅s nostre.

Moltes gr脿cies a l’institut Tirant lo Blanc i a Vicent per la iniciativa, bona tasca d’equip!

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *