Recreem el bosc de ribera al Parpalló-Borrell

Este dissabte, 16 de febrer, hem fet una plantació a les parcel·les més properes al barranc amb la idea de recrear una zona de bosc de ribera que puga ser un espai d’esbarjo i gaudi per a la gent que visite el Paratge Natural Municipal del Parpalló-Borrell. Amb l’ajuda de Jesús i José Maria, amb qui vam encetar els jardins forestals en este mateix lloc, hem plantat 15 arbres grans d’uns 4-5 metres d’alçada; 10 llidoners (Celtis australis) i 5 Fleixos, (Fraxinus ornus). Ha sigut un matí ple esforç, germanor i sororitat compartides, però sobretot de molta il·lusió d’estar construint des de la voluntat popular i pel nostre entorn.

Moltes gràcies al veïnat de Marxuquera, a la seua Associació de Festers i Festeres, al Col·lectiu Antifeixista de nou i a totes les persones que, a títol individual i fins i tot des de Xàtiva, van venir a compartir i col·laborar amb la seua energia. Seguim fent Marxuquera Verda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *