El CEIP Cervantes de Gandia col·labora amb Marxuquera Verda

Des de Marxuquera Verda seguim treballant amb els col·legis de Gandia; el divendres 22 de febrer més de 90 alumnes del CEIP Cervantes venen a participar en les tasques de restauració de la zona cremada per l’incendi d’este passat estiu.

Seguint les feines encetades per altres centres, l’alumnat ha recorregut la pista forestal del barranc del Borrell per a experimentar amb els elements de l’entorn, aprenent dels processos que es succeeixen després d’un incendi forestal. També han regat els arbres plantats i han aportant la seua vessant més artística amb decoració natural.

Moltes gràcies al CEIP Cervantes per la seua gran participació, i als monitors i monitores de l’Aula Ecològica La Falconera per col·laborar amb Marxuquera Verda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *