Continuem amb una plantació

El dissabte 23 de febrer vam tancar un cicle encetat el mes de gener a través del qual vam intervenir en la millora de l’estat de la vegetació en dues parcel·les properes al barranc. Amb José Maria i Jesús, coneixedors del forest, vam realitzar una plantació i enriquiment del sòl per afavorir l’acció dels microorganismes; amb bombes de llavors, carrasques i fleixos, vam aportar un poquet més de verd per a combatre la negror de l’incendi. 

Els més menuts també van tenir temps d’enginyar els seus jocs amb els elements de l’entorn; i és que d’això es tracta, de reutilitzar tot el que ha quedat i reviure-ho de totes les maneres possibles.

Gràcies infinites a totes aquelles persones que participàreu, especialment al Col·lectiu Antifeixista de la Safor, que ha demostrat una vegada més que és ben cert que estima la comarca. Marxuquera Verda també és antifeixista!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *