Las Colinas participen durant tres dies en #Marxuqueraverda

Esta setmana ha sigut el torn de Las Colinas, que, amb el seu alumnat de primaria, ESO i Batxillerat, han participat durant 3 dies en les tasques de recuperació del projecte Marxuquera Verda. Des del dilluns 25 fins al dimecres 27 de febrer, més de 170 alumnes han seguit mantenint el reg dels arbres plantats, així com també la retirada de fusta cremada de les parcel·les properes al barranc.

Així mateix, han encetat les feines al corral, netejant tota la zona adjacent i escampant el triturat que els companys i les companyes de Tragsa han anat deixant a les dues bandes de la pista forestal després de mesos de treball.

Moltes gràcies al professorat que ho ha fet possible i, una vegada més, a l’Aula Ecològica la Falconera, que ha guiat les activitats; Las Colinas també ha deixat el seu granet d’arena al barranc del Borrell.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *