Una jornada diversa a Marxuquera verda

Este divendres 1 de març hem tingut una jornada molt especial amb un grup ben divers en què ha participat la gent del Centre Socio-Sanitari Mondúber-Barx, les persones usuàries d’ASAEM i la gent d’Exact Software, una empresa que fomenta la Responsabilitat Social Corporativa amb projectes com el nostre.

Hem ampliat la zona d’intervenció en una nova parcela al si del barranc, netejant gran part del brancatge que havia quedat trencat després de les feines de Tragsa. A més, hem començat noves feixines de contenció i hem regat tots els arbres plantats fins el moment al llarg de la pista forestal. Per acabar, hem escampat part de la fusta triturada sobre tots els jardinets forestals perquè els nutrients tornen a la terra i l’enriquesquen de nou. Ha sigut un plaer compartir la feina amb gent tan bonica i disposada a col·laborar.

Moltes gràcies per participar, esperem repetir l’experiència!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *