El CRA Serra del Benicadell també ha participat al projecte de #MarxuqueraVerda

La jornada del 7 de març ha sigut molt especial, el CRA Serra del Benicadell també ha participat al projecte de Marxuquera Verda. Este Centre Rural Agrupat abarca sis pobles diferents: Aielo de Rugat, Terrateig, Montixelvo, Ràfol de Salem i Salem, tots situats molt prop de la zona on es va iniciar l’incendi de l’estiu passat. 

72 alumnes d’estes xicotetes escoles rurals de la comarca de la Vall d’Albaida han passat un matí treballant l’educació ambiental amb el conte del bosc, així com també fent tasques de neteja, de repartiment de triturat i regant moltes de les espècies que els anteriors grups havien plantat.

Ha sigut un grup molt motivat i compromés amb la natura; per a la gent que porta este projecte és un plaer poder compartir jornades com aquestes, tan plenes de vida i tan significatives com a símbol de la unió entre comarques. Gràcies a les mestres motivades i motivadores per fer-ho possible, esperem que ho hageu gaudit igual que nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *