El Col·legi Borja Jesuïtes hi pren part en #MarxuqueraVerda

L’alumnat de 5é i 6é del Col·legi Borja Jesuïtes ha passat pel Barranc del Borrell el matí del 9 de maig per a participar en les tasques de regeneració de l’incendi del passar agost. Més de 50 alumnes s’han repartit en 3 grups al llarg de la pista forestal per a seguir escampant la fusta triturada dels arbres cremats; esta tasca, que comença amb la tala d’arbres a la vora de la pista, suposa el tancament del cicle natural dels nutrients que tornen al sòl per enriquir-lo i afavorir-ne la regeneració de la vegetació. A més a més, també han regat els arbres plantats en les parcel·les adjacents a la pista.

Moltes gràcies al professorat del col·legi que ha organitzat esta eixida; és un goig vore a l’alumnat en contacte amb la natura. Entre totes fem Marxuquera Verda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *