El Col·legi Calderón del Grau de Gandia participa a #MarxuqueraVerda

El divendres 10 de maig, més de 50 alumnes del col·legi Calderón del Grau de Gandia van seguir donant continuïtat a les tasques d’escampar triturat i regar els arbres plantats. Aquestes activitats són molt importants, ja que tanquen les feines encetades pels grups anteriors que han participat a Marxuquera Verda al llarg d’estos últims 6 mesos.

Per altra banda, el fet que l’alumnat puga eixir de les aules i experimentar al medi natural és sempre positiu; amb cadascun dels grups participants es treballen distints aspectes de l’educació ambiental, incidint en els incendis forestals i la gestió reponsable del bosc.

Amb este grup tanquem el voluntariat a Marxuquera Verda. Moltes gràcies per participar, esperem que haja sigut una experiència ben bonica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *